در این آموزش قصد داریم نحوه بهینه سازی و سئو کردن اسلایدر وردپرس و افزونه اسلایدر رولوشن را به صورت اختصاصی به شما آموزش دهیم.
در این بخش با قابلیتی به نام Lazy Loading برای سئو اسلایدر وردپرس و سئو اسلایدر رولوشن آشنا خواهید شد که از آن می توانید برای بهینه سازی اسلایدر خود استفاده کنید.
در واقع Lazy Loading با آپشن های مختلفی که دارد، به شما این امکان را می دهد که سرعت لود و بارگذاری اسلایدر های خود را بالا ببرید. به این ترتیب که در ابتدا همه ی اسلاید های شما لود نمی شوند و فقط آن اسلاید هایی که در ابتدا ظاهر می شوند لود می شوند و به این صورت، دمو شما با سرعت بیشتری لود و ظاهر می شود.
همانند تصویر بالا در محیط اصلی اسلایدر خود بر روی Slider Settings کلیک کرده و سپس از منوی سمت چپ Performance & SEO Optimization را انتخاب کنید.
با انتخاب این گزینه، همه اسلاید ها، پس از این که صفحه لود و بارگذاری شد، لود خواهند شد.
با انتخاب این گزینه، اسلاید ها پس از لود ابتدایی صفحه لود و بارگذاری خواهند شد، همچنین اسلاید های قبلی و بعدی نیز لود خواهند شد. برای مثال هنگامی که اسلاید اول لود می شود، اسلاید دوم نیز لود خواهند شد و تا وقتی که اسلاید دوم لود نشود، اسلاید سوم نیز لود نخواهد شد.
این گزینه این امکان را می دهد که فقط زمانی که یک اسلاید نوبتش باشد لود می شود. به این ترتیب که شما اگر در اسلاید شماره 1 باشید، اسلاید 2 تا زمانی که نوبتش نشود لود نخواهد شد.
با این گزینه، کلا از قابلیت Lazy loading برای سئو اسلایدر وردپرس و سئو اسلایدر رولوشن و بالا بردن سرعت لود اسلایدر ها استفاده نخواهید کرد. به این معنی که کل صفحه و اسلاید ها به صورت در همان ابتدا لود می شوند.
خط سبز موجود در تصویر روبرو، یک راهنما برای شماست تا ببینید که گزینه ای که در بخش قبل انتخاب کردید، چقدر برای اسلایدر شما مناسب است و سرعت لود آن برای سئو اسلایدر وردپرس و سئو اسلایدر رولوشن در چه حد است.
با انتخاب این گزینه جزئیات عملکرد تصاویر و المنت های مختلف اسلایدر و بخش های دیگر مثل Google Fonts را می توانید ببینید.
این بخش به شما کمک می کند تا آیتم ها و عواملی که باعث کند کردن بارگذاری اسلایدر شما می شوند را بهتر بشناسید.
در تصویری که در زیر قرار داده ایم، پیام Need Some Attention به این دلیل ظاهر شده است که تصویر بک گرندی که برای اسلایدر قرار داده بودیم 1.7 مگا بایت بود که بسیار بزرگتر از سایز نرمال برای تصاویر وب است.
به این آموزش چه امتیازی می دهید؟
میانگین امتیاز 3.7 / 5. تعداد آرا: 3
مطلب پیشنهادی برای این پست پیدا نشد!
2 Comments
ممنون از سایت فوق العادتون.
آیا تولید محتوای متنی با روولوشن اسلایدر باعث کاهش سئو اون صفحه میشود یا خیر؟ یعنی محتوای متنی در صفحه نباشه و کل متن ها در روولوشن اسلایدر باشه.
ممنونم از کامنتت ندا
ببین، اگه می خای این کارو بکنی، حتما یادت باشه محتواتو توی تگ های h قرار بده…
ینی محتوای محمتو حتما توی h1 محتوای یه ذره مهم ترتو توی h2 و همینجوری تا ته قرار بده که گوگل وقتی اومد سراغ سایتت، با توجه به تگ هایی که دادی، قادر باشه محتوای مهمت رو تشخیص بده…