در این آموزش قصد داریم تا بخش Global Setting در اسلایدر رولوشن ورژن 6، شامل سطح دسترسی کاربران، بارگذاری اسکریپت و دیگر تنظیمات را برای شما توضیح دهیم.
افزونه ی اسلایدر رولوشن را باز کنید و به قسمت Globals واقع در بالا سمت راست صفحه وارد شوید.
توضیحات زیر را دنبال کنید تا بتوانید در مورد کارایی هر یک از تنظیمات اطلاعات کسب کنید.
انتخاب کنید که میخواهید کدام نقش کاربری در وردپرس به افزونهی رولوشن اسلایدر دسترسی داشته باشد.
با روشن کردن این گزینه، اسکریپتهای مربوط به افزونه را در تمام صفحات سایت خود بارگذاری کنید. این مورد برای سایتهای Ajax که محتوای صفحه را به صورت پویا بارگذاری میکنند، مفید است.
در صورت تمایل لیستی از id های مربوط به صفحهها یا پستها که با کاما جدا شدهاند را اضافه کنید، تا شامل اسکریپتهای موجود در افزونه باشد. این لیست میتواند دارای کلمهی “homepage” نیز باشد تا همیشه شامل اسکریپت هوم پیج وبسایت شما شود.
گزینهی Cors برای تنظیمات مربوط به تصاویر قالب شما است.
با انتخاب این حالت از CORS استفاده نمیکنید. (اگر تصاویر شما بر روی شبکههای تحویل محتوا یا همان CDN قرارداشته باشد، این حالت برای شما مفید است.)
اگر سرور اجازهی دسترسی به سایت اصلی و مبدأ را ندهد ( یعنی Access-Control-Allow-Origin که دسترسی بر اساس مبدا درخواست است را تنظیم نکند) استفاده از تصویر محدود خواهد شد.
اگر سرور اجازهی دسترسی به سایت اصلی و مبدأ را ندهد ( یعنی پاسخی به پیام دسترسی برای ارسال کوکیها یا Access-Control-Allow-Credentials نفرستد) استفاده از تصویر محدود خواهد شد.
این گزینه را انتخاب کنید تا اسکریپت افزونه همیشه در فوتر صفحه بارگذاری شود. این مورد برای دیگر اسکریپتهای مورد نیاز مانند jQuery نیز میتواند مفید واقع شود.
به تگهای اسکریپت پلاگین یک ویژگی تأخیر یا ” Defer” اضافه کنید. این مورد برای زمانی که اسکریپتها باید بعد از بارگذاری کامل صفحه، اجرا شوند مفید است.
اگر مثلا در افزونهی WP Fastest Cache، از این ویژگی استفاده میکنید میتوانید به شکل زیر پارامترهای داداهی خود را وارد کنید. در این مثال از wpfcOriginalSrc به عنوان نام داده استفاده شده است.
برای حل و فصل موارد خاص زمانی که افزونه در راه اندازی یا به روزرسانی با مشکل مواجه می شود، استفاده میشود.
همه گزینههای موجود در این افزونه با یک Contrast بالاتر نشانداده میشوند.
CSS media query (استایل خاص برای عرض خاص) خود را برای حالتهای مختلف مشخص کنید. برای مثال اگر عرض پیشفرضی که برای قرارگیری محتوا در حالت موبایل در نظر گرفتهاید را به ۶۴۰ پیکسل تغییر دهید، هر جا که سایز صفحه ۶۴۰ پیکسل یا کمتر باشد، حالت مخصوص به موبایل برای قالب شما نمایش دادهمیشود.
خاموش بودن این گزینه از بارگذاری فونتهای کتابخانهی فونت اسلایدر رولوشن بر روی اسلایدر، جلوگیری میکند.
از این مورد برای بارگذاری فونت دلخواه خود استفاده کنید.
فونت را به طور مستقیم از گوگل بارگذاری کنید.
تمام سعی خود را بکنید تا مرورگر شما در اسرع وقت فونت را از گوگل دانلود کند.
هیچ فونتی را از گوگل بارگذاری نکنید. شما میتوانید با استفاده از قواعد گفته شده در آموزش افزودن فونت فارسی به اسلایدر رولوشن، فونت مورد نظر را خودتان اضافه کنید.
پیشنهاد اسلایدر رولوشن فارسی این است که این تنظیم را بر روی مورد سوم قرار داده و طبق آموزش اشاره شده، فونت را فراخوانی کنید، این کار باعث افزایش سرعت لود اسلایدر سایت شما خواهد شد.
نام فونت خود را در قسمت “Font Family” درج کنید. این فونت در تنظیمات زیر نمایش داده خواهدشد.